برای مشاوره سریع میتوانید روی لینکهای واتساپ مشاوران ما کلیک فرمایید و یا با ایمیل موسسه مکاتبه نمائید info@shayeganlawfirm.com

گفتگو در واتساپ
Close and go back to page

رئیس پلیس بین الملل ناجا از پیگیری پلیس اینترپل برای بازگرداندن شهردار متواری صدرای شیراز به کشور خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار هادی شیرزاد در این باره اظهار داشت: پس از احراز تخلف شهردار سابق شهر جدید صدرا شیراز و فرار وی از خاک جمهوری اسلامی ایران، حکم قضائی برای دستگیری و بازگرداندن وی به کشور به دست ما رسید و بر اساس این حکم به تمام اعضای اینترپل در جهان (۱۹۴ کشور عضو) اعلان قرمز کردیم و این موضوع در حال پیگیری است.

وی در ادامه عنوان کرد: براساس نوع مکاتبه ای که انجام شده تاکنون مقامات هیچ کشوری اعلام نکرده‌اند که متهم در خاک آن‌ها حضور دارد یا خیر البته متهم پیش‌تر به چند کشور سفر کرده و درحال بررسی موضوع هستیم تا وی را دستگیر کنیم.

براساس گزارش سایت پلیس، منوچهر قائدی شهردار اسبق شهر جدید صدرای استان فارس به جرم ارتشا محکوم شده و در حال حاضر از کشور گریخته است.

اشتراک گذاری:

ارتباط با ما

 

  • نشانی دفتر مرکزی : تهران، خیابان کریمخان زند، نبش خیابان سپهبد قرنی، جنب بانک تجارت، پلاک ۱۹۶ طبقه چهارم غربی

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

  • خط ویژه : ۸۸۴۹۰۵۶۳

عضویت در خبرنامه

برای دریافت تازه های موسسه حقوقی بین المللی منشور شایگان در خبرنامه عضو شوید.


watsapptelegraminstagram